Γενικά

Μετα από χρονια στις πισίνες σαν γονείς και με βάση διαχρονικές διαπιστώσεις γύρω από την Εκπαίδευση και τον Αθλητισμό στην Ελλάδα αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια απλή προσπαθεια που σκοπος της είναι να βοηθήσει αποτελεσματικά Έλληνες Κολυμβητές/Κολυμβήτριες και τις οικογένειες τους να εξασφαλίσουν Υποτροφίες (Ακαδημαϊκές η/και Αθλητικές) σε Αμερικανικά Πανεπιστήμια.

Ο απώτερος σκοπός βέβαια είναι να δώσουμε την δυνατότητα σε όλο και περισσότερα παιδιά και όχι μονο αυτά που έχουν τις κορυφαίες επιδόσεις, να συνεχίσουν να κολυμπούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικά ενώ συγχρόνως σπουδάζουν σε ένα Αμερικανικό Πανεπιστήμιο όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Όπως όλοι γνωρίζουν κάτι τέτοιο είναι αδύνατον με τα δεδομένα της Ελληνικής πραγματικότητας αλλα ανεξάρτητα κι’ απ’ αυτό δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να ανοίξουν διάπλατα τους ορίζοντες τους και να αποκτήσουν βιώματα που δεν θα μπορούσαν διαφορετικά εξασφαλίζοντας και καλύτερες προοπτικές μελλοντικής επαγγελματικής εξέλιξης.

Όσο απλό κι’αν ακούγεται τόσο περίπλοκο είναι έχοντας υπ’όψιν ότι η υποστήριξη μας περιλαμβάνει όλο το προαναφερόμενο φάσμα με κύριο γνώμονα την μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι ενεργούμε εντελώς ανεξάρτητα από κάθε μορφής Αθλητικούς και Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και δεν έχουμε καμία επαγγελματική η συναφή σχέση με Κολυμβητικούς Συλλόγους πέρα από αυτή που έχουν γονείς με παιδιά που κολυμπούν.  Αυτό μας επιτρέπει να δρούμε αυτόνομα και κυρίως αποτελεσματικά για το συμφέρον των Μελών μας και της ευρύτερης Κολυμβητικής «οικογένειας» οπου κι’αν ανήκουν.  Άλλωστε οι δραστηριότητές μας είναι πολύ συγκεκριμένες και σε καμία περίπτωση δεν παρεμβάλλονται σε Αθλητικές η και Εκπαιδευτικές εξελίξεις.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνηση στο κινητό τηλέφωνο (+30) 6932650987 ή μέσω της ιστοσελίδας μας www.hellenicaquatics.gr (Contact) αλλά και στο email  info@hellenicaquatics.gr