Οι Hellenic Aquatics & MAX College Sports περήφανοι χορηγοί της Γεωργίας Χατζηγεωργίου

Οι HELLENIC AQUATICS™ & MAX COLLEGE SPORTS™, δηλώνουν υπερήφανοι χορηγοί της Πρωταθλήτριας Κολύμβησης Masters, Γεωργίας ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, για τη συμμετοχή της στο World Aquatics Masters Championships που θα διεξαχθεί στο Kyushu/Fukuoka της Ιαπωνίας στις 2-11 Αυγούστου 2023.

Η Λύδια Κοντινοπούλου, Υπεύθυνη Ανάπτυξης του Ομίλου δήλωσε:

“Η απόφαση μας αυτή πάρθηκε με γνώμονα το διαχρονικό πάθος και αφοσίωση της Γεωργίας στην Κολύμβηση και την στήριξη που χρειάζεται να συνεχίσει να αγωνίζεται και να προσφέρει στον χώρο ανεξάρτητα από όρια η προσκόμματα. Στη προετοιμασία της Γεωργίας έχουμε εισάγει και το σύστημα Aquanex™ που θα την βοηθήσει να βελτιωθεί σε λεπτομέρειες ακόμα περισσότερο και να αποφύγει τυχόν τραυματισμούς.”

Η Γεωργία Χατζηγεωργίου δήλωσε:

“Είμαι ευτυχής γι’ αυτήν την σημαντική στήριξη που μου δίνει το κουράγιο να συνεχίσω να προετοιμάζομαι και να αγωνίζομαι με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη. Είναι επίσης σημαντικό που έχω μια επιπλέον πολύτιμη βοήθεια εφαρμόζοντας συστηματικά στην προετοιμασία μου το σύστημα Aquanex™  που ανέδειξε στοιχεία της τεχνικής μου που μπορώ να βελτιώσω περαιτέρω. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό θα με βοηθήσει όχι μόνο να κολυμπήσω πιο γρήγορα, αλλά να αποφύγω τυχόν τραυματισμούς που είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για εμάς τους ανταγωνιστικούς κολυμβητές Masters.”

Περισσότερες πληροφορίες στα Facebook των HELLENIC AQUATICS και MAX COLLEGE SPORTS καθώς και στα διαθέσιμα τηλέφωνα