Πρώτες μετρήσεις και αναλύσεις Aquanex™ για τη σεζόν 2023-2024

Η Hellenic Aquatics με χαρά ανακοινώνει επίσημα τις πρώτες Οpen Mετρήσεις και Aναλύσεις Kολυμβητικής Tεχνικής και Δύναμης με το επαναστατικό σύστημα Aquanex.

Οι μετρήσεις θα λάβουν χώρα τη Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2024 στο κολυμβητήριο των Εκπαιδευτήριων Κωστέα-Γείτονα στη Παλλήνη.
Παρότι είναι οι πρώτες μετρήσεις για την αθλητική και ακαδημαϊκή περίοδο 2023-2024, οι θέσεις είναι ήδη περιορισμένες καθώς αναμένεται μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων. Για αυτό το λόγο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μας ενημερώσουν μέσω Facebook ή Instagram, τηλεφωνικά ή μέσω email για τη συμμετοχή τους.

Κατόπιν των μετρήσεων, σε αίθουσα του σχολείου, θα ακολουθήσει παρουσίαση σχετικά με τη δημιουργία, το σκοπό και τα μεχρι στιγμής αποτελέσματα του Aquanex™, καθώς θα δωθούν οδηγίες σχετικά με τις αναλύσεις των μετρήσεων του κάθε αθλητή.
Ύστερα από τη παρουσίαση του Aquanex™, θα ακολουθήσει σχετική παρουσίαση με θέμα “Αθλητικές και Ακαδημαϊκές Υποτροφίες σε Πανεπιστήμια των Η.Π.Α.” από τη MAX College Sports.

Λίγα λόγια για το Aquanex™:

Το προηγμένο και πατενταρισμένο αυτό σύστημα (Hardware/Software), είναι το μόνο παγκοσμίως που καταγράφει με την χρήση ειδικά σχεδιασμένων αισθητήρων, μετρητών και λογισμικού, την δύναμη, τη θέση και τον χρονισμό, αλλά και τον μεταξύ τους συνδυασμό.

Το σύστημα αυτό απευθύνεται κυριολεκτικά σε όλους τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες ανεξαρτήτου επιπέδου και ηλικίας. Έως σήμερα έχουν γίνει χιλιάδες καταγραφές και αναλύσεις του Aquanex™ με παραβολές σε ανεπτυγμένα κολυμβητικά μοντέλα. Αυτά έχουν προκύψει μετά από μετρήσεις και αναλύσεις σε πάρα πολλές ανεπτυγμένες κολυμβητικά χώρες, για κολυμβητές και κολυμβήτριες από 12 ετών έως και Ολυμπιονίκες, με θεαματικά αποτελέσματα. Στην Ελλάδα έχουν εκμεταλλευθεί αυτά τα πλεονεκτήματα, με αποτέλεσμα την κολυμβητική τους βελτίωση, πάνω από 300 κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων.

Δείτε το σχετικό βίντεο του δημιουργού του Aquanex™, Dr. Rod Havriluk, εδώ

Ο αναλυτής κολύμβησης της Hellenic Aquatics , Ιωάννης Κοντινόπουλος, δηλώνει:
“Το Aquanex™ είναι το επόμενο βήμα στο να ανέβει το επίπεδο της κολύμβησης παγκοσμίως. Ποσοτικοποιώντας την τεχνική, κάνει εμφανές και χειροπιαστό στον αθλητή σχετικά με το τι ακριβώς να βελτιώσει, με άμεσα αποτελέσματα. Βοηθώντας να μειωθούν οι τραυματισμοί, να αυξηθούν η αποτελεσματικότητα, η αποδοτικότητα και η ταχύτητα, θα βοηθήσει τόσο τον αρχάριο που θέλει να κολυμπήσει πιο ξεκούραστα και γρήγορα, όσο τον ταλαιπωρημένο από τενοντίτιδες κολυμβητή να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα μελλοντικών τραυματισμών, καθώς και τον φτασμένο πρωταγωνιστή υψηλού επιπέδου, να ξεκλειδώσει τις λεπτομέρειες που τον κρατούν από το να επιτύχει επιδόσεις που θα του σιγουρέψουν την διάκριση.”

Ρωτάει παράλληλα: “Πάμε να κολυμπήσουμε τα 100 ελεύθερο σε 40 δευτερόλεπτα;”

Αυτή είναι μία ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί πολύ ξεκάθαρα στη σχετική παρουσίαση του Aquanex™ στις 24 Σεπτεμβρίου.

Η υπεύθυνη του Marketing & Business Development των Hellenic Aquatics και MAX College Sports, Λύδια Κοντινοπούλου, δηλώνει:
“Μας δίνει πολύ κουράγιο να βλέπουμε επιτέλους το ενδιαφέρον των κολυμβητών και προπονητών τους προς την επιστήμη του υγρού στίβου. Είμαστε πλέον σε μία φάση όπου μπορούμε να φέρουμε την επανάσταση στην Ελληνική κολύμβηση χωρίς περιορισμούς. Αυτός φυσικά είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να φέρουμε το Aquanex™ από την Αμερική στην Ελλάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αθλητές, προπονητές και συλλόγους που μας υποστηρίζουν, καθώς και τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα για τη στρατηγική μας συνεργασία και τη παραχώρηση των εγκαταστάσεών τους για το event.”

Μέσα στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

Εάν ενδιαφέρεστε να κλείσετε μία θέση για την εκδήλωση της 24ης Σεπτεμβρίου, μπορείτε να μας βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους.
Hellenic Aquatics:
6932650987
info@hellenicaquatics.gr
www.hellenicaquatics.gr
Facebook
Instagram
TikTok

MAX College Sports: 
6986580146
info@maxcollegesports.com
www.maxcollegesports.com
Facebook
Instagram
TikTok